HOME       OPROEPEN      ARCHIEF       CONTACT      LINKS               

 

 

 

 

 

 

 

  

  Illusies
 

26 januari 2011

GW Sok, voormalig zanger van The Ex, is terug. De laatste maanden is hij op het podium actief als zanger/performer in verschillende bands, zoals Cannibales & Vahines en Beuk Orkest, of als dichter.

Het nieuwste avontuur waarin hij stapt is de band Zoikle die mede bestaat uit Lukas Simonis (Coolhaven, ex-Dull Schicksal, Tresspassers W, Morzelpronk en AA Kismet) op gitaar, Nina Hitz (Daswirdas en Liana Flu Winks) op cello en Cor Hoogerdijk (Tresspassers W, Disturdbing Foresights en AA Kismet) op drums.

Illusies 1 en 2 is de eerste uitgave van deze kersverse band, tracks die op een aloude 7# single zijn verschenen bij het nieuwe label Tractor Notown. De Illusies zijn gebaseerd op de Duitse zangeressen Marlene Dietrich en Hildegard Knef. De eerste is eveneens een soundtrack voor de experimentele korte film van Marit Shalem.

Illusie 1 begint haast vertrouwd met een The Ex-alike gitaarriff en ontwikkelt zich steeds meer tot een muzikale zoektocht naar meer illusies. Naar welke illusie ben je op zoek? Liefelijk, zoet of romantisch? Illusie 2 is meer theatraal en prachtig opgebouwd door verschillende manieren van voordracht van de tekst, ondersteund met stuwende klanken of weg vagende geluiden.

Ik hoop dat deze twee Illusies niet de illusie wekken dat het bij deze twee stukken blijft en dat er meer te zien en te horen is van dit nieuwe muzikale avontuur van GW Sok en diens Zoikle. Voor de prijs hoef je het in ieder geval te laten. Voor 6 euro (incl. verzendkosten) is het zwarte schijfje te bestellen.

Jan Kees HelmsMeer Knars 2012

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Geef je mening:

Mohmed - February 27, 2012 - 01:57 pm
Mia / 19 December, 2009 Geachte heer M. Tan,na het bikkjeen van uw foto's heb ik echter een mededeling.er zit 1 foto bij van mij die ik absoluut niet gepubliceerd wil hebben.ik zal uw er nog nader over mailen om welke foto het gaat.alvast bedankt voor uw medewerking!met vriendelijke groet,Mia Koosman.. hihihihiih
Home


.

.