Ravagedigitaal 29 mei 2010, print deze pagina  
 

Eerdere artikelen:

23-07-11
'Dylan is gek'
09-07-11
Rietveld studenten imponeren
28-06-11
De Navo-oorlog in Libië: desastreus, illegaal en mislukt
04-06-11
Geef games niet de schuld
21-05-11
Is cultureel verweer wenselijk?
04-05-11
Stenografen van de macht
17-04-11
Waar Abraham de mosterd haalt
01-04-11
Rust en frust langs de kust
04-03-11
ĎEvacuatieí Nederlander in LibiŽ verkiezingsstunt?
23-02-11
Dagen van dicatator Khadafi zijn geteld
22-02-11
Captain Beefheart / Don Van Vliet (1941-2010)
01-02-11
Afghanistan in gerommeld!
30-01-11
Beelden van bezetting
18-01-11
Goededag meneer Cohen
13-01-11
Britse agent was zes jaar activist
02-01-11
De oorsprong van de geitenneuker
28-12-10
Twitteren op de vulkaan
21-12-10
De wereld na WikiLeaks' Cablegate
08-12-10
Lennon komt weer tot leven
04-12-10
Elektroshock voor verwarde politici
30-11-10
Media dienen Wikileaks te wikken en wegen
23-11-10
Werkt Google voor jou of werk jij voor Google?
09-11-10
Versoepelde Tabakswet een nog groter gedrocht
28-10-10
Slagveld Uruzgan
21-10-10
Zoektocht naar ťchte hulp
05-10-10
Zwarte Blok slaat de plank mis
27-09-10
Een goed georganiseerde leugen
14-09-10
Geachte heer Hirsch Ballin,
02-09-10
Oorlog als er vrede dreigt
30-08-10
'Media leiden aan Ninja Turtle-syndroom'
24-08-10
Clash oude en nieuwe media
20-08-10
Wij zijn de (kwaliteits)media spuugzat!
12-08-10
Moratorium bepleit voor verarmd uranium
06-08-10
Censuur in Nederland
17-07-10
Het neoliberale drama
01-07-10
KirgiziŽ: Geschiedenis van identiteiten
15-06-10
Schreeuw om aandacht van een loyale ambtenaar
05-06-10
De prinsbedelaar en de kindermoordenaars
29-05-10
Beste STEMGERECHTIGDE
26-05-10
Tweeverdieners die erbij willen horen
15-05-10
Raad vertilt zich aan de hulp
24-04-10
Gastvrij Nederland anno 2010
31-03-10
Repressie neemt toe in Rusland
27-03-10
Het individu versus de staat
19-03-10
'Poetin stap op!'
05-03-10
Gooise carriŤrejagers veroveren
De Pijp
23-02-10
Afghanistan: Gemilitariseerde hulp verkeerd besteed
18-02-10
Politieke onrust duurt voort in OekraÔne
11-02-10
De opkomst van een gargantueske staatskleptocratie
30-01-10
Keizer zonder kleren
27-01-10
Hoge en lage cultuur revisited
22-01-10
WRR neemt hulp op de schop
16-01-10
De laatste utopie van het Vrije Westen
06-01-10
Zestig keer zestig is een uur
31-12-09
Verschuivende Verantwoordelijkheden
25-12-09
Credo van een geboren wereldverbeteraar
12-12-09
De puzzel van West Point
05-12-09
RedRat, terug van weggeweest
14-11-09
Oorlog op het Internet
05-11-09
Media laten Balkenende te gemakkelijk wegkomen
27-10-09
Politiek moet nog wennen aan het burgerinitiatief
18-10-09
Populair Gezelschapsspel
12-10-09
De Nobele Obama
11-10-09
De oorlog van 3 biljoen
01-10-09
Charimarktlectuur: Geen boodschap aan de crisis
26-09-09
Danziger Vrijhaven: Status Aparte
20-09-09
Den Haag fouilleert maar wat
15-09-09
Motief aanslag Karst T. ongewis
12-09-09
Singer legt de armen aan het financieel infuus
09-09-09
RID richt vizier weer op Amsterdamse krakers
04-09-09
60 Jaar NAVO: van defensie- naar interventiemacht
22-08-09
Gekmakende bureaucratie
19-08-09
Een Belgische droom
16-08-09
'Shelter skelter'
09-08-09
Schiphol brandt door
07-08-09
Voedselproductie voorname oorzaak klimaatverandering
20-07-09
Het keurige protest van de participatie-elite
15-07-09
Spirituele politiek
12-07-09
Simon op weg naar weg (on his way to away)
07-07-09
Prins heeft bij de bank een goddelijke taak
03-07-09
Weerbare moslims
30-06-09
Nederland verkwanselt openbaarheid
27-06-09
Veel vrouwen bij protesten in Iran
16-06-09
Toekomst Lissabonverdrag in handen Duits hof
11-06-09
Op weg naar een gezonde economie
05-06-09
Nieuwe strijd om het IJmeer
29-05-09
Heleen Mees, strijdster tegen het rijk der machtelozen
22-05-09
Vreemdelingenbeleid ItaliŽ verontrust
19-05-09
Kleine Geschiedenis van de Moraal
09-05-09
Bananenrepubliek Leiden
03-05-09
De Culturele Evolutie
30-04-09
Nationalist mag geen dierenvriend zijn
26-04-09
'Voer actie tegen ontwikkelingshulp'
23-04-09
Red de havenloodsen
18-04-09
RVF: Aanzetten tot stadsguerrilla
13-04-09
De keizer en de astroloog
10-04-09
Proces oorlogsmisdadiger Scheungraber
04-04-09
'Wereld van Obama niet kernwapenvrij'
31-03-09
'Dierenactivist is geen terrorist'
27-03-09
Het Europees mandaat van Els de Groen
24-03-09
Verheerlijking van de oorlog
20-03-09
Slimme energiemeter schendt privacy
17-03-09
Leven achter tralies
12-03-09
Het HCZ-gebouw zit al vol
08-03-09
Hond Vla luidde drama Vrankrijk in
05-03-09
Afscheid van een stadssjamaan
03-03-09
Stop gratis 'meidenprik'
02-03-09
Het spel om de knikkers
27-02-09
Krakers met groen-zwarte vingers
24-02-09
Pleidooi voor verzoening met Aboriginal-stam
21-02-09
Bedrijven in dienst van de IsraŽlische bezetter
17-02-09
Pessimist tegen wil en dank
10-02-09
Raad van State kraakt wetsvoorstel kraakverbod
07-02-09
Sublieme Digitale Sensatie
30-01-09
We beveiligen ons suf en schieten er niets mee op
27-01-09
Vrankrijk: Lichtpunt bij gedwongen sluiting
24-01-09
BelgiŽ voedt militaire industrie IsraŽl
20-01-09
Richtingenstrijd onder Obama voortgezet
18-01-09
Linkse kritiek op moslimfundamentalisme groeit
10-01-09
De Achterhuisdoctrine
05-01-09
Russisch gasconflict draait om meer dan dollars
04-01-09
Europa de straat op voor Palestijnse zaak


Archief 2008


Archief 2007

Archief augustus - december 2006


Archief januari - juli 2006

 

 

Wat moet de burger EISEN op 9 juni aanstaande van de nieuw gekozen volksvertegenwoordigers in plaats van zich voor de zoveelste keer door politieke campagnepunten vanuit de partijen zelf voorgedragen te laten begoochelen cq misleiden, die vervolgens niet worden uitgevoerd?


Hieronder vind je zeker vele punten, die jou ook zullen aanspreken, omdat deze allemaal onder het volk leven. Er wordt echter tot op heden NIETS aan de vele signalen gedaan, die de burger aangeeft. De laatste kabinetten waren geen VOLKSVERTEGENWOORDIGING meer, zoals dat hoort te zijn.

BURGER BEPAAL NU HET KAN EN EIS EINDELIJK WAT HET VOLK WIL! De BURGER HEEFT GENOEG ERVAN dat hij moet opdraaien voor de gigantische fouten die er door het huidige kabinet en de daarin zittende regerende partijen zijn gemaakt.

De burger wordt ongewild tot moderne werkslaaf gebombardeerd en economisch uitgebuit met de meest idiote en dure maatregelen om de zelf veroorzaakte verliezen, veroorzaakt door wanbeheer en verrijking, te compenseren en het begrotingstekort in de staatskas op te vullen.

Wat moet de burger EISEN op 9 juni aanstaande van de nieuw gekozen volksvertegenwoordigers in plaats van zich voor de zoveelste keer door politieke campagnepunten vanuit de partijen zelf voorgedragen te laten begoochelen cq misleiden, die vervolgens niet worden uitgevoerd?

  • AOW MOET op 65 JAAR BLIJVEN. Dat is een GRONDRECHT van IEDERE burger, omdat hij hiervoor tenslotte al lang genoeg heeft gewerkt. Mensen nog n√° hun 65ste laten doorwerken is IMMOREEL. We zijn tenslotte geen slaven in dienst van bedrijf of staat.
  • Juist toekomstig KORTER werken dan 65 jaar, zodat jongeren ook tijdig een fatsoenlijke kans krijgen om aan werk te komen in deze maatschappij.
  • AFBLIJVEN VAN DE HYPOTHEEKRENTE-AFTREK.
  • WEG met de KILOMETERHEFFING. GEEN TOLPOORTJES OF ANDERSZINS etc. etc. Gewoon het huidige wegenbelastingsysteem aanhouden en vooral NIETS DUURDER LATEN WORDEN, alleen GOEDKOPER. Zoals altijd wordt de burger gelokt over de streep getrokken met mooie argumenten waar hij voordeel bij denkt te hebben. Zoals ALTIJD trapt de burger erin en wordt het uiteindelijk VEEL DUURDER. Dan is er zogenaamd opeens geen weg meer terug.
  • AFSCHAFFEN van ONEIGENLIJK vullen van de STAATSKAS middels VERKEERSboetes door MOBIELE FLITSER en FLITSPALEN. De staat genereert al meer dan voldoende inkomsten uit de belastingen.
  • AFSCHAFFEN van de BONNENQUOTA, waarmee agenten nota bene door de staat worden gedwongen om hun PROVISIE te behalen om hun LOON AAN TE VULLEN middels het te pas en te onpas uitschrijven van proces verbalen. SCHANDALIG GEWOON. Dit is de omgedraaide wereld. Moet de burger ook nog eens letterlijk beboet worden om de inkomsten van de agenten te kunnen garanderen?
  • BELASTINGVERLAGING TOEPASSEN. AFSCHAFFEN! Terugdraaien van alle andere dubbele en de laatste jaren verhoogde BELASTINGEN, zowel op landelijk als op gemeentelijk niveau, zoals onder andere WOZ en deze landelijk GELIJK- en OMLAAGtrekken.
  • GEEN NIEUWE BELASTINGEN / ACCIJNZEN of EXTRA ACCIJNSVERHOGING op bijvoorbeeld elekriciteit (van meet af aan g√©√©n accijns op elektrische auto's), benzine, levensmiddelen, goederen, benzine, alcoholische dranken / spirituosen, tabak, horeca etc.
  • AFSCHAFFEN, TERUGDRAAIEN van BIG BROTHER-CAMERA'S in OPENBARE RUIMTES en OP STRAAT in het HELE LAND. Er is hierdoor een valse SCHIJNVEILIGHEID gecre√ęerd. Het is voorop gezette BANGmakerij, opgevoerd door de MEDIA en POLITIEK om zgn. toenemend gevoel van veiligheid aan de burger wijs te maken en het te kunnen invoeren. Wat in feite gebeurt is dat wij hierdoor vrijwillig onze vrijheid tegen een hoge prijs hebben ingeleverd. Met gemanipuleerde cijfers wordt ons wijsgemaakt dat er enkele criminelen meer daardoor per jaar worden aangehouden.
  • Hoe cynisch. We stonden erbij en keken ernaar hoe ons dit door de strot is geduwd ZONDER TOESTEMMING VAN DE BURGER. DEZE EN ONDERSTAANDE ONTWIKKELINGEN MOETEN WIJ COLLECTIEF EEN HALT TOEROEPEN / AFDWINGEN. Voor de STAAT is het een MACHTIG CONTROLEmiddel dat voor de VRIJHEID van de Westerse burger ONWENSELIJK is. Na jaren kunnen we nu wel de balans van camerabewaking opmaken. De gewone burger betaalt dik het gelag door INPERKING VAN VRIJHEID en PRIVACY op straat, in openbare gebouwen, in supermarkten en ga zo maar door. Ditzelde geldt voor andere apparaten. Het lijkt zo langzamerhand wel een politiestaat met machtige geheime diensten. De Nederlandse burger EIST (!!!!) GEEN CONTROLE en GEEN CENSUUR. Voor een minderheid van enkele criminelen, die met al die tienduizenden camera's gepakt worden betalen we ZELF een VEEL TE HOGE PRIJS.
  • Hustinx, officieel de European Data Protection Supervisor, laat zich kritisch uit over een multilateraal handelsakkoord dat intellectueel eigendom beter moet beschermen (ACTA). Daarover voert de Europese Unie onderhandelingen met de Verenigde Staten, Canada en andere handelspartners. HET RECHT OP PRIVACY VAN DE BURGER IS EEN FUNDAMENTEEL BASISRECHT IN DE BREEDSTE ZIN DES WOORDS EN MAG NOOIT EN TE NIMMER IN HET GEDRANG KOMEN, DUS OOK NIET OM GEMANIPULEERDE SCHIJNVEILGHEID IN HET BELANG VAN DEGENE DIE DE REGELS VERZINT EN PROBEERT OP TE LEGGEN, ook niet onder internationale druk van bijvoorbeeld de VS, die meent dat zij zich volgens een ZICHZELF toege√ęigend recht aan de rest van de wereld als politie-agent de regels mag dicteren. NIET DUS !!!
  • Hustinx betreurt dat hij niet werd geraadpleegd over onderhandelingen die aanzienlijke gevolgen kunnen hebben voor de grondrechten van de burgers, zoals het recht op privacy. De Europese privacybewaker is bezorgd omdat er weinig of geen informatie over de gesprekken wordt vrijgegeven. Op basis van perslekken toont Hustinx zich echter verontrust over het juridische kader dat zou ingevoerd worden om piraterij op het internet te bestrijden en dat een grootschalig toezicht op internetgebruikers zou kunnen omvatten. Hustinx vreest ook dat internetproviders gedwongen zouden worden om mensen van het internet te weren die driemaal onder intellectueel eigendomsrecht beschermde bestanden downloaden of delen. De Nederlander meent dat er minder verstrekkende maatregelen bestaan om intellectuele eigendomsrechten te beschermen. DIT SOORT PRAKTIJKEN VAN VRIJHEIDSBEROVING / PRIVACY-beroving DOOR COMMERCI√čLE BEDRIJVEN, OVERHEDEN EN GEHEIME DIENSTEN MOET GESTOPT WORDEN.
  • VERBOD OP / WEIGERING invoering PRIVACY en VRIJHEIDSBEROVENDE traceerbare RFID-chips, synthetische DNA-markeringen in allerhande artikelen en documenten, GPS-volgsystemen en de soortgelijke nog preciezere nieuwe Europese ontwikkeling GALILEO (kan via satelliet precies bepalen waar je je op de meter precies bevindt) VERBOD OP / WEIGERING invoering onwenselijke PRIVACY VRIJGEIDSBEROVENDE TOTAL-BODYSCAN (= tevens getest als gevaarlijk voor gezondheid) / IRISSCAN, VINGERAFDRUKKEN op paspoorten en bij paspoortcontroles op vliegvelden etc. onder internationale druk van o.a. de Verenigde Staten. Wij zijn de VS TOTAAL NIETS VERPLICHT en willen onze autonomie ten allen tijde behouden.
  • STOPPEN / TERUGDRAAIEN OVERHEIDSBEMOEIENIS en BETUTTELING inzake ROOKVERBOD in openbare gelegenheden, vervoersmiddelen en in de openbare lucht (treinstations). Mensen die willen roken moeten daar ook de kans toe krijgen.
   o       STOPPEN / TERUGDRAAIEN OVERHEIDSBEMOEIENIS met betrekking tot van DRANKCONSUMPTIE van ALLE BURGERS en het zich te voet met fiets en brommer scooter verplaatsen na bezoek aan caf√© en feestje. (Dit is in het verleden altijd toegestaan en hoort ook toegestaan te zijn in een democratie). DAT IS VRIJHEIDSBEROVING.
  • AFSCHAFFEN van DURE DEFENSIE-kosten. GEEN dure JSF-gevechtsvliegtuigen. DEFINITIEF WEG uit oorlogsgebieden.
  • EINDELIJK EENS AFSCHAFFEN van VERKEERSbelemmerende maatregelen en filevorming door: VERWIJDEREN OBSTAKELS (drempels, 30-km zones etc.).
  • Verscherpt OVERHEIDSTOEZICHT op SUBSIDIES aan GEMEENTES. TERUGSCHROEVEN onnodige overheidssubsidies aan GEMEENTES inzake VERZONNEN infrastructuur- en wegverbetering en over de balk gegooide prestigeprojecten. Vaak wordt een subsidie binnengehaald door de gemeentes, drempels aangelegd en vijf jaar later wordt met een nieuwe subsidie dezelfde drempel weer afgebroken.
  • Alsnog VERPLICHTE WETTELIJKE TERUGBETALING MET TERUGWERKENDE KRACHT van gigantische exorbitante TOPSALARISSEN en opgestreken PREMIES door TOPMANAGERS in zowel de bedrijfswereld als TOPWACHTGELDEN van TOPMANAGERS in het AMBTENARENapparaat. Vele werknemers worden daartegenover al op staande voet zonder pardon ontslagen als de winst een jaar wat tegen zit.
  • Alsnog VERPLICHTE WETTELIJKE TERUGBETALING MET TERUGWERKENDE KRACHT van EXORBITANTE BELASTINGONTDUIKING door MACHTIGEN EN RIJKEN.
  • WETTELIJK TERUGDRAAIEN van de JAARCONTRACTEN en vooral de mogelijkheid tot 2 X toe VERLENGING van die jaarcontracten. Dat is onmenselijk.
  • BEBOETEN van het hanteren van DUMPING-lonen en het bewust aannemen van jonger en ongekwalificeerd personeel en gesjoemel met contracten in vele branches.
  • WEG met het AFVAL SCHEIDEN en de KOSTEN van de steeds DUURDERE WOZ STERK TERUGDRINGEN. Tenslotte is bijvoorbeeld het scheiden van PLASTIC nu al veel te duur en achterhaald ten opzichte van het scheiden in afval verwerkende fabrieken achteraf.
  • Volgens het Nationaal Planbureau is er momenteel 29 miljard STAATSSCHULD. Bijna altijd blijken deze getallen fictief en onwaar plus opgeklopt te zijn. Met deze getallen wordt vaak gemanipuleerd en de burger wordt bewust misleid. Veel erger nog is dat de overheid steeds opnieuw probeert om de BURGER HET GELAG te laten BETALEN. De overheid wil de burger voor HAAR SCHULD laten opdraaien. STOP !!!! NIET DUS !!! DE BURGER BETAALT NU EN TOEKOMSTIG (NOCH VRIJWILLIG, NOCH ONDER DWANG) GEEN ROOIE CENT MEER aan DE ERFENIS VEROORZAAKT DOOR DIVERSE KABINETTEN BALKENENDE, WANBEHEER van DE STAATSKAS en VERSTREKTE OVERHEIDSSTEUN (Z√ďNDER TOESTEMMING VAN DE BURGER !!!!) aan NOODLIJDENDE BANKEN EN BEDRIJVEN om deze OVEREIND TE HOUDEN !!!! DE STAATSCHULD MOET MAAR TERUGVERHAALD WORDEN OP DE WERKELIJKE SCHULDIGEN EN VEROORZAKERS, zoals BANKEN, BEDRIJVEN EN RIJKE MACHTIGE BELASTINGONTDUIKERS, MISLUKTE PRESTIGEPROJECTEN ALS DE NOORD-ZUIDLIJN in AMSTERDAM en ander 'over de BALK GEGOOID' (Kent U dat tv-programma nog ???) GEMEENSCHAPSGELD VOOR talloze MISLUKTE infrastructuurtrajecten (zoals treintrajecten (BETUWELIJN) / afgebroken / niet voltooide en mislukte autowegen / bruggen , BOUW- EN VASTGOEDSCHANDALEN, etc., etc.
  • AANPAK en verhoogde overheidscontrole in de vorm van aanscherping door ONAFHANKELIJKE toezichthouders op BANKEN, financi√ęle instellingen en bedrijven, verzekeraars, pensioenfondsen etc. FLINKE HOGE BOETES opleggen bij vergrijpen. WETTELIJK VASTGELEGD VERBOD op en DWANG tot TERUGBETALING van WOEKERRRENTES aan particulieren, ongeoorloofd speculeren, BOETES op (on)opzettelijke MISLEIDING IN RECLAME EN CONTRACTEN van particulieren.
  • VERBOD,en BOETES op kleine lettertjes en allerlei slim verzonnen extra kosten, zoals ADMINISTRATIEKOSTEN, RESERVERINGSKOSTEN, (vliegmaatschappijen, zoals KLM: luchthavenbelasting, brandstoftoeslag, veiligheidstoeslag, ticket en creditcardtoeslag) etc. etc. VERPLICHT TERUGBETALEN van de TOTALE eventueel ontvangen overheidssteun.
  • VERBOD op GEDWONGEN VERPLICHTING tot het kopen van twee vliegtuigstoelen voor zwaarlijvige mensen. VERBOD op eventueel HOGERE PREMIES bij ziekenfondsen voor mensen met chronische ziekten etc. Dat is puur onethisch. Wat wordt het volgende dat wij toestaan ?
  • ICESAVE MOET TERUGBETALEN ( ! ! ! )
  • OVERHEIDSAANPAK en BOETES, TERUGBETALEN met TERUGWERKENDE KRACHT van ONWETTELIJKE WOEKERRENTEPOLISSEN in Nederland !!!
  • AANPAK van MONOPOLIE-posities van en PRIJSOPDRIJVING door bedrijven. FLINKE BOETES opleggen bij vergrijpen. Er worden nog steeds kartelafspraken inzake een kunstmatig hoge prijs gemaakt. Al te vaak worden tegenvallende resultaten direct of indirect op de burger verhaald.
  • o       HOGE BOETES voor gegoochel met gelden, louche constructies en fraude, zoals regelmatig onder andere in de bouwwereld, bankwezen, verzekeraars, pensioenfondsen etc. EXORBITANTE BOETES bij miljoenenschandalen manipuleren van financi√ęle gegevens door bedrijven, banken, industrie, kortom alle grote branches en IDEM PERSOONLIJKE EXORBITANTE BOETES plus COMPLETE TERUGBETALING met TERUGWERKENDE KRACHT OVER DE AFGELOPEN 20 jaar door de VERANTWOORDELIJKE PERSONEN.
  • WETTELIJKE VERPLICHTING tot VRIJHEID van BETAALWIJZE door particulieren aan bedrijven. WEG met KEUZEBEPERKING van betaalwijze en verplicht opgelegde AUTOMATISCHE BETALINGEN, echter ZONDER extra kostendoorberekening etc. Dat is VRIJHEIDSBEROVING. Het is schandalig dat er tegenwoordig zo weinig service is voor de klant en dat de bedrijven dat daarvoor bedoelde geld ook nog eens in hun eigen zak steken.
  • ZORGPREMIES omlaag en EIGEN BIJDRAGE op NUL stellen. De laatste jaren zijn deze ziekenfondspremies exorbitant gestegen. Op de kwaliteit van de zorg is echter steeds bezuinigd. Deze twee zaken zijn dus duidelijk geen logisch gevolg van elkaar. Dat moet STOPPEN. Dit is onacceptabel.
  • BLIJVEN BEHOUDEN van het PAPIERGELD / MUNTGELD naast de PINPAS als belangrijkste betaalmiddel. WEG met de niet gewilde CHIPKNIP en de verplichting van de OV-CHIPkaart als reizigersbetaalmiddel. VERPLICHTE¬† BETAALMOGELIJKHEID bij NEDERLANDSE INTERNETbedrijven via meerdere opties waaronder √≥√≥k de VEILIGERE REMBOURS, BANKOVERSCHRIFT.
  • GEEN EUROPEES PARLEMENT met NIEUWE EUROPESE BEPERKENDE WETTEN. De eigenheid van de Europese lidstaten apart vormt juist het karakter en maakt Europa zo uniek en bijzonder. Goede SAMENWERKING is dus wel wenselijk. We zijn tenslotte gelukkig geen eenheidsworst, zoals de VS. Binnen de EU geen financi√ęle verplichtingen jegens andere landen binnen de EU, die de andere partners voor hun economische malaise en financi√ęle manipulatie laten opdraaien. NOOIT en TE NIMMER VERPLICHTINGEN aan de VS of andere naties. NOOIT uitwisseling van gegevens van de Nederlandse staat en inwoners. Anders is dat¬† PRIVACY-SCHENDING.
  • MILIEU-verantwoording nemen door op korte termijn AFSCHAFFEN van KERNCENTRALES en VERBIEDEN van welke OPSLAG / dumpingen van chemische goederen dan ook in de ondergrond. ENORM HOGE BOETES bij MILIEUVERONTREINIGING / ONGELUKKEN door FABRIEKEN en STRENGERE normen voor UITSTOOT en LOZINGEN van CHEMISCHE fabrieken.
  • Herbezien van de nadelen door de PRIVATISERING van bepaalde overheidsbedrijven, zoals de NS en de PTT (heden TNT). Wat dit negatief aan service, onkosten etc. voor de burger heeft opgeleverd is inmiddels schrijnend bekend.


SUCCES MET STEMMEN.

 


- - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - -

Geef je mening:

S. - June 04, 2010 - 11:02 am
Stuk voor stuk goede punten, alleen mis ik legalisatie van alle soft- en harddrugs. Overigens vindi k wel dat als je vadsig genoeg bent om 2 stoelen te bezetten met je dikke reet, dat je dan ook gewoon 2 stoelen mag betalen. Of ze moeten Vetzak-stoelen gaan bouwen.


pimpernel - June 03, 2010 - 10:58 am
aan ron

is ook een beetje als humor bedoeld op dit stuk
en het banale gedraai kont rond de verkiezingen.
het gaat alleen maar over de pleister op de wond.
geld in een put gooien...er zijn mogelijkheden zat voor
de problemen rond het geld systeem en het milieu op te
lossen.
maar als ze iedere keer weer met hun botte kop tegen de
zelfde steen blijven rammen...
moet je van mij geen serieus antwoord verwachten...
maar ja dat zal men van mij ook wel denken..lachen

groet gunter grass


ron - June 03, 2010 - 09:58 am
@Pimpernel

Op journalisten zou ik ook niet stemmen. Zij zijn bij uitstek een manipulerende beroepsgroep die baat hebben bij gekonkel (getwitter en gespin). Niets voor niets hebben veel politici een journalistieke achtergrond.

Maar hoe zit het dan met hun rol als schakel in de democratie? Tja…


pimpernel - June 02, 2010 - 12:54 am
nee ik stem op die journalisten die het allemaal al weten..
he!! nee ook niet trouwens....
mag je nou nergens meer een hutje bouwen en gewoon wat groenten planten...ik heb geen geld en iedere meter grond en lucht is verkocht of kan alleen maar gekocht worden ..
groen rechts !? of blauw paars kabinet!?

nee ik blijf toch maar bij pink


de regering - June 01, 2010 - 02:21 pm
dit is alleen maar haalbaar met een verkiezingsuitslag voor de volle 100%


pimpernel - May 30, 2010 - 11:54 pm
ik zag net pink op tv vliegen boven het pink pop terrein!!
die ging aardig uit haar plaat......

ik stem op pink!!!!!


willie wortel - May 30, 2010 - 06:16 pm
Zie de link hieronder, voor de nieuwe hit op YouTube van Cornelis Sjeesman: "Ik ben fan van Job Cohen"

http://www.youtube.com/watch?v=hDwMTtoY9Ls&feature=player_embedded#!


hadjememaar - May 30, 2010 - 03:05 pm
@Mammaloe, dan heb de verkiezingsdebatten niet gevolgd. Alle deelnemende partijen, met name de dominante VVD en het minstens even dominante CDA, lullen over niets anders dan geld! Over geld en niet over idee√ęn.


Mammeloe - May 30, 2010 - 02:58 pm
zoals gewoonlijk bij anarchisten/socialisten (1 pot nat) gaat het alleen over geld. Mensen die zelf niet in een God geloven eisen van alles en pikken stiekem elkaars vrouw af.


Maarten - May 30, 2010 - 11:07 am
Hoe ironisch: geen legalisatie van ALLE drugs? Was u het ontschoten, of had u juist reeds een voorschot hierop genomen?

Is het nu de bedoeling om deze lijst uit te printen en dan aan te vinken welke punten ik mee instem? Krijg ik nog steeds geen stemadvies.

Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.


ron - May 30, 2010 - 10:26 am
Uit de Volkskrant, vrijdag 28/5; debat Mark Rutte en Job Cohen.

Rutte: ‚ÄúDoor overheidsmaatregel is de vrije markt ontspoord.‚ÄĚ Bush beweerde dat iedere arme Amerikaan een eigen huis moest kunnen kopen, waarop [door Alan Greenspan van de FED] de rente werd verlaagd waardoor geld lenen makkelijker werd.

Meneer Rutte: Kwam deze maatregel [als gevolg van het afgeschafte toezicht] dan juist niet voort uit het (ongebreidelde) marktdenken?


ron - May 30, 2010 - 10:00 am
Hierboven is het hoger onderwijs vergeten.

Niet alleen het universitair onderwijs moet bereikbaar blijven voor studenten uit een financieel minder draagkrachtig milieu (niet afschaffen van basisbeurs en niet weerspreken met drogredenen als: zoon/dochter van de slager betaalt voor de zoon van de advocaat enzo), ook het universitair onderwijs moet zelf flink hervormd worden.

Dwz het moet weer opleiden voor de wetenschap en niet voor het bedrijfsleven zoals nu gebeurt. De opleiding economie zou bv meer wetenschappelijk geschoolde mensen moeten opleiden en niet ideologische markteconomen voor het bedrijfsleven. Het volgende voorbeeld maakt dit duidelijk:

De directeur van Stichting Economisch Onderzoek van de Universiteit van Amsterdam was door het programma Buitenhof uitgenodigd om een kritisch onafhankelijke wetenschappelijke bijdrage te leveren, maar zonder het te beseffen hield de directeur een politiek betoog.

http://www.vpro.nl/programma/buitenhof/afleveringen/43255460/items/43452724/media/43453646/

Praesidium Libertatis (bolwerk van de vrijheid) is niet voor niets een leus geworden van de Leidse Universiteit tijdens de Tachtig Jarige Oorlog. Dus universiteiten, richt u weer geheel op de wetenschap!


ron - May 30, 2010 - 09:19 am
Zou dit geen aanvullend punt kunnen zijn?

Politici moeten weer (genuanceerd) een politiek standpunt uit leren leggen, en niet denken te kunnen ‚Äúscoren‚ÄĚ in oneliners van enkele goedliggende televisiewoorden bedacht door gewiekste spindoctors.


hadjememaar - May 29, 2010 - 11:38 pm
iedereen gratis bier!


.


 

Naar boven

Naar homepage