Naar archief

UIT: Ravage #231 van 21 maart 1997  

Markt van het uitgaan (13) 

Aan De Bewoners Van Dit Huis 

Zó luisteren bedrijven en instellingen voortaan beter naar uw wensen. 

Geachte heer/mevrouw, misschien verbaast u zich wel eens over de hoeveelheid reclamedrukwerk die u wekelijks in uw brievenbus aantreft. U kunt het zo gek niet bedenken of het wordt u ongevraagd aangeboden. Bij het Centrum voor Consumenten Informatie (CCI) denken we dat het ook anders kan. Samen met een groot aantal bedrijven en instellingen streeft het CCI naar een meer gerichte verspreiding van reclamepost. Zodat de aanbiedingen die bij u in de bus vallen beter zijn afgestemd op uw persoonlijke belangstelling en behoeftes. Dat merkt u straks niet alleen via uw brievenbus maar ook in uw supermarkt. Omdat fabrikanten en winkelketens veel belang hechten aan uw mening, kan uw eigen supermarkt straks beter met uw wensen rekening gaan houden. Op initiatief van het CCI is daarom de bijgevoegde vragenlijst samengesteld, waarmee u uw mening kenbaar kunt maken. Invullen is heel eenvoudig en neemt maar 15 minuten van uw tijd in beslag.  

Vraag 1 t/m 42.5: welke functie heeft volgens u actieblad Ravage in onze consumptiemaatschappij?  

U kunt de vragenlijst vervolgens in de bijgaande portvrije envelop retourneren. U MAAKT KANS OP EEN VAN DE 100 PRACHTIGE XXX WERELDRADIO'S TER WAARDE VAN FL.200,- ALS U DE VRAGENLIJST BINNEN 10 DAGEN RETOURNEERT! Het succes van deze landelijke enquete is afhankelijk van uw vrijwillige deelname. Bij voorbaat danken we u hartelijk voor uw medewerking!  

Met vriendelijke groet,

Centrum voor Consumenten Informatie.

P.S. Het CCI gaat uiterst zorgvuldig met uw gegevens om en handelt volgens de voorschriften van de Wet Persoonsregistratie. De enquete verplicht u uiteraard tot niets.

Manik Marc, Distribution Manager

Naar boven
Naar overzicht dit nummer
Naar Jaargang 1997