Naar archief

UIT: NN #108 van 16 april 1992   

KOLOFON 

Tot slot 

1992 had voor de Amsterdamse city-planners een prestigieus hoogtepunt moeten worden met de Olympische Spelen. 1992 wordt het jaar dat de stad op eigen kracht sportief scoort met de Europacup 3 finale. We condoleren Feyenoord, NN-Rotterdam (hoewel niet van voetbal houdend naar ik meen) en Assata in Nijmegen met hun uitschakeling. We hebben er hier in Amsterdam smakelijk om gelachen... 

Onze op twee na oudste medewerker wilde in de kolofon vermeld zien dat die fax zo handig is omdat mensen dan geen modem gebruiken en wij de tekst weer over moeten typen. Het is ook nooit goed. Mensen die ons niet willen laten typen moeten hun spul computergestuurd op APS zetten, dan plukken wij het er weer af. 

Na enige stilte aan het toetsenbord moet de aap maar uit mijn mouwen dat is dat ik helemaal geen zin heb om alweer een kolofon te typen, 't is al de negenenzeventigste en het is al (pas) half twee 's nachts en ik moet morgen weer vroeg op, en ik wou dat iemand anders het deed maar niemand wil en dus doe ik het maar want iemand moet het tenslotte doen. Maar leuk is het niet. 

Hèhè, dat is er uit, en die kolofon schiet met zo'n ontboezeming ook flink op. Dus ik kan bijna naar huis! Nog effe tien minuten een voorpagina maken en dan hop te bed met mijn slaapmuts op en dromen over allerlei dingen waar ik niet over kan uitwijden omdat ik ze nog niet weet. Beste abo's, losse verkopers en BVD-ratten: tot over twee weekjes. En als je kattenkwaad uit haalt, meldt het even. 

Nu effe serieus: Ons adres is Van Ostadestraat 233nn, 1073 TN in Amsterdam voor als je dat nog niet mocht weten. Telefoon en fax (eerst gewoon bellen) 020-6761773. NN-Rotterdam, p/a infocentrum, Stieltjesstraat 38, 3071 JX, Rotterdam. Tel.: 010-4231385. En het zou erg prettig zijn als je een abonnement nam of iemand anders ereen aan smeert. 22,50 voor 8 nummers, storten op giro 5859751 t.n.v. Vereniging Ostadeblade o.v.v. 'eindelijk abo'. Instellingen en mensen met geld 32,50, opzegtermijn één maand. 

Deadline lange stukken NN #109 donderdag 23 april, korte stukken maandag 27 april. Verschijning woensdag 29 april (want de 30e..). 

Bijlage: poster 'Boykot Israël'

Naar boven
Naar overzicht dit nummer
Naar Jaargang 1992