Naar archief

UIT: NN #76 van 14 februari 1991  

KOLOFON 

Zo heb je een diskussiedag over de penibele situatie wat betreft medewerk/st/ers, en zo besluit je voorlopig WEKELIJKS te worden. Vanwege die klote oorlog, en om onze stress over twee weken uit te smeren. Dunnere nummers (zoals het hoort 14-16 pagina's), minder in een keer te lay-outen en te typen. 

We groeten vanuit hier de Narretjes en de Assata'tjes, en iedereen die op een verslag van de NN-diskussie wacht. We bewaren hier op de Van Ostadestraat 233d, 1073 TN, te Amsterdam het lekkerste voor het laatst. Volgende week dus. Verder groet het hoofdkantoor de nieuwe regionale NN-korrespondenten. We hopen dat de kantoortjes ingericht zijn. 

Verderop in NN een interview met mensen uit Leipzig in de voormalige DDR, vooral over het opkomende (neo)nazisme. Het is vertaald uit het Duitse blad Radikal en verschijnt in 2 delen. Er is nog een vertaling, uit het Amerikaanse blad Love & Rage: een brief van een vrouw aan haar vriend die zij aanvalt vanwege zijn conventionele omgang met relaties (in de ruimste zin des woords) terwijl hij toch oh zo politiek bezig is. Terug in Nederland vinden wij een uitgebreid interview met Kees Koning over zijn ervaringen in Irak en Koeweit. In Nijmegen probeerde iemand de PID te neppen wat (te) moeilijk bleek en voor de rest is het oorlog. 

Laat duizenden akties bloeien, en stuur je verslag naar NN. We hebben de beschikking over een modem (eerst even bellen) wat als voordeel heeft dat wij niets meer hoeven te typen. Flop sturen mag ook. 020-203570 is het nummer van een te adresseren fax (NN erbij vermelden), echter alleen voor noodgevallen op woensdag, onze wekelijkse deadline. Tot 3 uur 's middags. 

NN-telefoonnummer: 020-761773. Abonnement: 8 nummers voor 22,50, giro 585 9751 tnv Vereniging Ostadeblade ovv 'Nieuwe aanwinst'. Opzegtermijn 1 mnd. 

Naar boven
Naar overzicht dit nummer
Naar Jaargang 1991