Ravage   ● Archief    ● Overzicht 1990    ● Overzicht #68


UIT: NN #68 van 18 oktober 1990

 

KOLOFON

Er wordt een film gemaakt over de 5 jaar geleden in een politiecel overleden Hans Kok. Loe belde met Klaas Wilting (leugenachtige woordvoerder van de politie) om iets te vragen: "Met Leo." Het was even stil aan de andere kant van de lijn, tenslotte klonk er: "met DE Leo?" "Ja, met Leo!!"

Rare toestanden, ook hier bij NN, zo is er bijvoorbeeld een gigantisch tekort aan redaxieleden, stikt het hier van de engelsen en hebben de layouters een invasie gepleegd, die nu de redactieruimte overbevolken en ongeveer 4 uur uit hun neus hebben zitten en vreten omdat men 4 uur over de deadline is gegaan. Crisis!

Toch leverde dat weer een geweldig informatief exemplaar op met de volgende inhoud:

1: Hele mooie voorkant!
2+3: Regenjassen, Mc Murder, enz.
4+5: De Klerk en Apartheid.
6+7: Vrouwen, Post Fordisme en ANS.
8+9: Gekraak, LAS en de Golfcrisis.
10+11: Poll Tax, Timor, Bangladesh en Petunia's.
12+13: HVO, Antimilitarisme, enz.
14: Axie, feest, film, teater, demo,

Lawaai agenda. En NIXNUT! ! !

Voor nixnutten en aktivo's en BVD infiltranten: Wordt lid van NN! Bel tel: 020-761773 of stort f.22,50 op gironr. 5859751 voor 8 nummers Ten name van Stichting Ostadeblade te A'dam tnv Nieuwe Abo. Instellingen, BVD en rijke een tientje meer. Opzegtermijn 1 maand Heb je stukken? Deadline voor lange stukken is op 30 oktober om 14.00, voor korte stukkies op 31 okt. om 13.00. Adverteren bel!!

Ps: Bajesklanten gratis!

BIJLAGE bij deze NN: de Verbeter de Klerenwereld Krant. ADRES: NN, Van Ostadestraat 233d, 1073 TN Amsterdam.

"Wie heeft deze kolofon geschreven?"
"Sylvia"....
..."DE Sylvia?"
Loe?, Leo?, Crisis?, Sylvia???

 

 

.Terug naar boven