Ravage   ● Archief    ● Overzicht 1990    ● Overzicht #66


UIT: NN #66 van 20 september 1990


KOLOFON

Na een half jaar bij NN, zomaar in één nummer 12 pagina's gepromoveerd!!! En dat terwijl Braks net opgestapt is (om bij ons de nieuwe milieuredakteur te gaan worden), A. kastanjes is gaan sparen en de rest pepernoten eet.

Hee1 veel excusesen voor die paar menen die in het vorige nummer geen pagina 9 en 10 vonden. ZEG, NOU NIET ALLEMAAL TEGELIJK JE ABONNEMENT OP, want NixNut heeft zeer binnenkort een geweldige aanbieding voor leden. Hij gaat zichzelf op een t-shirt laten drukken. Niet-leden moeten heel wat meer betalen om met een NixNut-shirt te mogen rondrennen.

Dus wordt nu allemaal vliegensvlug lid. F.22,50 voor 8 nummers op giro 5859751 t.n.v. Vereniging Ostadeblade te Amsterdam, o.v.v.'nwe Abo'. Instellingen en rijkaards een tientje meer.

Bajesklanten gratis. Opzegtermijn 1 maand.

Deadline 3 oktober 13.00, voor lang stukken een paar dagen eerder. Steun-advo Plaatsen? Bel 020-761773 of schrijf naar NN, van Ostadestraat 233d 1073TN Amsterdam.

HALLO (ON)REGELMATIGE LEZER VAN DIT BLAD: mocht je na het lezen van de vorige NN tot de konklusie zijn gekomen dat ook jij pag. 9&10 miste, laat het ons even weten en je krijgt ze alsnog toegestuurd.

In de vorige NN stonden op pagina 10 verschillende stukken over Saddam Hoessein. Een was er ondertekend met 'Robert Soeterik' en de andere met 'Robert'. Voor de duidelijkheid: het betrof hier twee verschillende Roberts. Sorry voor mogelijke misverstanden.

Red. NN

 

.Terug naar boven