Ravage   ● Archief    ● Overzicht 1990    ● Overzicht #62


UIT: NN #62 van 26 juli 1990


KOLOFON

De ETA? Dat gelooft toch geen hond. Weken na dato nog eens aan komen kakken in een doorzichtige poging te pronken met andermans aanslag. De propaganda van de daad spreekt voor zich: de enige flink beschadigde instelling in het Auroragebouw was computerbedrijf Microland.

Vorig jaar mei verkocht aan Infotheek, bedrijf deels ontmanteld, werknemers - 'shitpersoneel' - vervangen door Infotheek-mensen; vijftig mensen eruit gegooid of zelf opgestapt. De volgende knal kreeg het grootkapitaal in de Gouden Bocht van de Herengracht voor zijn kop. (Toevallig een Baskische bank maar: een bank is een bank.)

Terwijl de smeris haar tijd verlummelt met antecedenten van duizenden Nederlandse toeristen naar Spanje volgt de redaktie Arbeid en Technologie haar eigen spoor. Verder is wegens vakantie van zowat alle medewerkers naar Baskenland de serie over Repressie & Verzet een maand uitgesteld. We zoeken daarvoor trouwens nog iemand die de eerste drie hoofdstukken van de Phänomenologie des Geistes van Hegel uit het Duits wil vertalen.

Bij gelijke geschiktheid genieten abonnees de voorkeur dus neem snel een abonnement door f.22,50 voor 8 nummers over te maken op giro 5859751 t.n.v. vereniging Ostadeblade te Amsterdam, o.v.v. 'Nieuwe Abo'. Instellingen en rijkaards een tientje meer. Bajesklanten gratis. Opzegtermijn: wegens de vakantie geldt tot nader order een opzegstop. Adres: Van Ostadestraat 233-D, 1073 TN Amsterdam. Telefoon: 020-761773. Deadline voor nummer 63: 3 augustus, 13 uur voor lange stukken. Kort en bondig kan nog net woensdag 8 augustus, 14 uur. Adverteren? Bel ons!

Oja, een beetje aan de magere kant is dit nummertje, al zeggen we het zelf, het huidige nog dunnere NN-kollektiefje. We missen die goudgeel verbrande aardappeltjes als geen ander. Maar geduld is een schone zaak; binnen niet al te lange tijd maken we het weer met jullie goed middels extra dik gevulde edities!

 

 

.Terug naar boven