Ravage   ● Archief    ● Overzicht 1990    ● Overzicht #60


UIT: NN #60 van 28 juni 1990


KOLOFON

"Verder nog even 'n kommentaartje op de kolofon in NN #59. De stelling dat wij nu maar (als politieke gevangenen) al te graag die NN van jullie willen ontvangen vind ik wat al te bot. Alsof wij hier naartoe zijn verhuisd om jullie blad gratis te krijgen. Als jullie second thoughts krijgen over een stellingname omtrent het gratis verstrekken van NN aan lle politieke gevangenen in den lande, laat dat dan alsjeblieft zitten", aldus een WNC-krijgsgevangene die bij ons een wat zure ondertoon bespeurde over al die gevangenen.

Maar voorlopig hebben we echt geen second thoughts, met enorm enthousiasme zitten wij in de zon medelijden te hebben met de mensen die noodgedwongen binnen moeten zitten. En als de zon het begint te laten afweten, kunnen we binnen in de kroeg een eerste feestje gaan vieren naar aanleiding van vrijlatingen!

Nog meer medelijden moeten we hebben met deze nieuw verworven abo's die met hun neus in de ranzige boter van de komkommertijd vallen. Het is weer zover, maar we verwachten toch dat dit nummer een stiltetje voor de storm is. Twee jaar geleden was n politieke gevangene al goed voor een goede bladvulling, dus nu... We wachten op persverklaringen van het 'revolutionair front voor vrijlating van NN 104', 'Het NN87 trimklubje' en 'Nagelvijlen voor NNI 40'. We dromen al over de slotzinnen 'Liefde en kracht voor NN23'.

Ondertussen is het tijd geworden voor de wervingszinnen voor nieuwe abo's: Abonneer je nu meteen!! door f.22,50 over te maken op postgiro 5859751 t.n.v. Vereniging Ostadeblade, Van Ostadestraat 233D, 1073 TN AMSTERDAM, o.v.v. 'nieuwe abo', en dat alles voor 8 nummers We zijn telefonisch te bereiken op telnr. 020 761773, wat onder andere handig is voor het aanmelden van lange diskussiestukken.

NN #6l komt namelijk uit op 12 juli, dus de deadline voor deze lange stukken valt op vrijdag 6 juli, kortere werkjes kunnen nog terecht tot 11 juli, 's middags wel te verstaan. Overigens zijn er afwijkende tarieven voor abo's die politieke gevangenen zijn: f.0,00, en voor abo's die instelling zijn: f.32,50. Adverteren: Bel 020-761773.

 

 

.Terug naar boven