Ravage   ● Archief    ● Overzicht 1989    ● Overzicht #41

Uit: NN #41 van 5 oktober 1989


KOLOFON

Op 19 oktober viert de Melkweg de 25-e verjaardag van Sergeant Peppers Lonely Harts Club Band. Kort daarna begon destijds de diskussie over Revolutie, Reformisme, Anti-imperialisme.

Ook wij doken in het verleden. We ruimden ons archief op. Zo vonden we nog een enorme stapel Kraakkranten over de Vondelstraat. Dat was in 1980, toen de sociaaldemokratie zichzelf ontmaskerde door tanks op de verontwaardigde bevolking af te sturen. Kort daarna werd het kraakpand de Lucky Luik ontruimd. Je had toen een kraakbeweging die, hoewel eigenlijk ontzettend reformisties, verzet bood tegen dat soort dingen. We vonden als bewijs enkele kilo's vergeelde Lucky Luik-kranten. En tenslotte vonden we. nog een voorraad parodieën op onze voorloper Bluf. Ze heten Duf. Er wordt de draak in gestoken met het heilige Verraad.

Dus vandaar een aanbod voor nieuwe abonnee's: naar keuze een Vondelstraat-kraakkrant, een Luikkrant of een Duf. Stort f.20 op giro 5859751 tnv Vereniging 0stadeblade te Amsterdam, ovv 'Nieuwe Aho' en vul je kadowens in. Ons adres is van Ostadestraat 233D Amsterdam, 1073 TN. Tel: 020-6761773.

Deadline NN #42: lange stukken vrijdag 13 oktober 14.00 uur. Korte woensdag 18 okt. 16.00 uur. Als je een stuk inlevert, laat dan weten hoe we je kunnen bereiken of wat de bedoeling is: kunnen we inkorten, of is het alles of niets. Wel plezierig om te weten. We moeten iedere keer schrappen omdat er teveel is. Adverteren: 6 x 9 kost f50,-. Steun NN door te adverteren.

Oh ja, als bijlage (kadootje) het affiesje 'Shell kweekt afhankelijkheid'. Wat je ook aantreft in dit nummer als abonnee is de kwartaalacceptgirokaart. Als iedereen nu eens een keer op tijd betaald, dan hoeven er geen aanmaningen de deur uit. En dat scheelt een flinke slok.

 

 

.Terug naar boven